OVER Ons


Moose Haircare & Color… Dat is eenvoudig, kwalitatief én gezond haar kleuren en verzorgen. We toetsen onze gamma’s af aan de Scandinavische levenswijze en filosofie en kiezen voor natuurlijke haarkleur- en verzorgingsproducten zonder schadelijke stoffen. We creëren een unieke beleving in uw salon en ondersteunen u met advies en opleiding om zo nog meer klanten aan te trekken.

 

Onze Visie

Scandinavisch design is een term, dat een beweging vertegenwoordigt, gekarakteriseerd door eenvoud, minimalisme en functionaliteit. Deze beweging werd naar voor gebracht in de jaren ’50 door de 5 Noord-Europese of Nordic landen; Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland en IJsland. Terwijl de term Scandinavië eigenlijk enkel refereert naar Denemarken, Zweden en Noorwegen, kan het informeel ook gebruikt worden voor deze 5 landen samen. Deense mode is het 4de grootste export product voor het land. Hier worden ook de karakteristieken van eenvoud, minimalisme en functionaliteit in doorgetrokken. Omdat de Deense mode zo kenmerkend is door zijn nieuw en fris design, werden ze massaal ondersteund door de media wereldwijd en werden ze een ware concurrent voor Italiaanse en Franse modemerken. Mode zijn een katalysator geworden in export, tewerkstelling en groei in Denemarken. Wie Denemarken zegt, denkt nu niet alleen meer aan designmeubels of mode… De Deense wave omvat nu ook films, series, culinaire hoogstandjes, natuurbehoud en haarverzorgingsproducten en zijn reeds welbekend bij de consument. Everything great comes from up north!! Met die instelling, trok Moose Haircare & Color naar het hoge noorden om er het beste van het beste te halen… Na te starten met 3 fantastische merken als Gold Haircare, Organic Hairspa en ZenzTherapy Haircare, verwelkomen we nu ons 4de briljante Deense haar- en huidverzorgingsgamma met Eco Swan Label en Allergie Certificaat; Zenz Organic! Met onze Italiaanse merken Tecna (bio-minded) en Salone Pro (barber en haircare assortiment) zijn we compleet!!

 

Onze Missie

Er wordt voor elk merk op het gebied van ontwikkeling, marketing en educatie gewerkt door het afzonderlijk karakter, imago en identiteit van de verschillende merken nauwlettend bewaken. Een retail concept, dat meerdere stijlen van consumenten kan aanspreken op vlak van design, geur of gevoel, maar steeds met die hoge Scandinavische kwaliteit, gemaakt door en voor kappers, die het beste willen voor hun klanten. Consistente communicatie en een ijzersterk concept met unieke merken.

 

Onze Merken

Al onze merken hebben respect voor de mens en zijn omgeving, waar we in samenleven. De kleurlijnen zijn vrij van ammoniak, PPD en resorcinol. De producten worden geproduceerd zonder het gebruik van schadelijke stoffen, zoals parabenen (bewaarmiddelen), MI (Methylisothiazolinon, conserveermiddelen), SLS (Sodium Lauryl Sulfaat), SLES (Sodium Lauryl Ether Sulfaat), TEA (Triethanolomine, emulgator en pH buffer), Ftalaten (behouden van geurstoffen), EDTA (anti-bacterieel), DEA (schuimbooster). Wij werken uitsluitend met professionele kapsalons en doen alles om te vermijden dat onze merken verkocht zijn buiten het officieel professioneel kanaal zoals een groothandel.